yo

den här julen är för bekräftelsehoror som är rädda att inte vara älskade. jävla brackor som köper fett dyra paket. uppskattar tillexempel buddhister lite mer. eller kan inget om buddhism men dom firar inte jul i alla fall.


if you ever change

en äkta julrebell dör aldrig. däremot död åt bloggen. och allt bloggande. ciao


womanizer



womanizer womanizer youre a womanizer baby ;)

plus att jag har blivit förkyld

Nu släckas tusen människoliv på jordens mörka rund.
Och tusen tårar trillar ner på himlens djupblå grund.
Du stjärna över stockholmshem
 låt ditt kalla ljus få lysa över dom som ej har nånstans att bo.
I varje hjärta armt och mörkt blir ensamheten störst när överflödet väller ut
 i signad juletid.
Och över stad och land ikväll
ett stilla stålblå sken lyser upp vårt vardagsrum med kalle, piff och puff.

Mindre än en vecka nu då.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

hej. hejdå. så känner jag nu. vet inte om det beror på vintern. men jag vill göra det alla andra vill göra. gå i ide. haha. fan. vintern tar bort all min spontanitet. och kreativitet. och livslust. haha. puss.

liebling

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!! som vi alla vet så är vintern ingen stor hit i den här bloggen, den dödar ju faktiskt alla sakta men säkert. MEN ni som inte vill deppa ihop helt kan ju göra som jag gör och överleva! ;);););););)
det här är faktiskt väldigt bra tips tycker jag:
1. äta massor av pepparkaksdeg, för såklart vet ju alla att degen alltid är godare än själva kakan.
2. läsa massor av harry potter. väldigt bra bok för er som inte har hört talas om den!
3.
dricka massor av te. rabarber grädd säger jag bara <<333333333
4. leta söta tjejer/killar i skolan. jag och angelica har en finfin samling i kärrtorp som man blir glad av att se ibland. fast också ledsen. man kan stryka denhär punkten om den inte känns bra.
5.sluta äta kött. det är ju bara äckligt. veggggggo är bra god mat.
/majzor


glatt pack som jag ska träffa i jul!!!! topppppppppppen. palla leka modell förresten.

restlessness grows worse day by day

Känner att mirre kanske har lite rätt, att den här blorren är lite väl deppig. Den heter ju trots allt KUL utan jul. Idag ska jag och mirjam ha kul, helt utan jul. Eller inatt. För vi ska dygna. Det ska bli spännande, för jag är redan trött och klockan är inte ens tolv än. Hemskt många timmar kvar tills jag ska dra mig till skolan helt enkelt. MEN DÅ MINSANN BLIR DET FEST UTAN JUL. HEJDÅ!

mina så-så-så-såpbubblor frasar

,
aaaaah, jatack!

=))))



Jag måste nästan invända mot min egen blogg. jag tycker den börjar bli tråkig, den är inte så peppande utan mest opepp. det gör mig lite ledsen. börja peppa sluta deppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
har skaffat mig en regel, eller återupptagit en regel rättare sagt, man får inte börja hata vintern för ens efter nyår eftersom att jobbigaste är kvar då! det är ju bara två veckor kvar så det går nog galant! nu ska jag studera matte. HEJDÅ SNÖKRAMAR // MIRRE ;) ;) ;) =)

graduation

lista på bra saker
1. harry potter
2. äta mycket mat
3. ligga i sängen

resten är dåligt. mhmmmmmmmm.

lovers are lonely

I havent felt like this for 1515 days. gahhhh.

natty dread natty dread lock

ojoj hade en så hemskt festlig dröm!!!!!!!!! jag fick ett uppdrag av någon, vilket var att äta upp en hatt! jag fick även en systemkamera så jag kunde dokumentera under tiden. så det gjorde jag.
detta fick mig att vakna på ganska så bra humör på Luciamorgon. Idag är det alltså Lucia, och det innebär 11 dagar till jul ! och det innebär 12 dagar tills julen är över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

last christmas i gave you my heart


ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!!! haha. skoja bara. hehehehe.

whos da man??!??! ZLATAN

lyssnar på who's da man. sommaren har aldrig känts längre bort. ingen kickar fotboll som han. wohhooooooooo.

nu ska jag bita ihop. snart är det juni. det blir så fint.

yulmust

jag var på cirkus cirkör idag. så såg jag hannah. hannah med h alltså. det gjorde mig så glad så jag nästan grät en skvätt!
inte till saken. jag vill gråta för en annna sak med. tillexempel det här oändliga mörkret. känner att den här bloggen börjar bli tjatig. känns ovärt. tjata tjänar ingenting till. inte gråta en skvätt heller. hejdå. /m

6 månader kvar nu


snart är det varmt igen!!!

YO



idag åt min hund upp min chokladkalender. han gillar inte heller julen!

music when the lights go out

nej, jag fattar inte folk som inte tycker att vintern är så farlig. jag gnäller inte för att gnälla. jag hatar vintern. på riktigt, den gör att jag tappar all min livslust. varje år. jag ska be att sommaren kommer tidigt i år. hejdå.

one step forward two steps back

det här med att studera i mörkret är ju ganska dumt. precis som allt levande här på jorden hämtar vi energi från solen. solen finns inte. jag måste plugga för att klara livet. men med vilken energi? nä, det är solens jävla fel att jag har legat vid datorn sen jag kom hem. vintern ger mig en dålig framtid och ett dåligt nu. kamrat elsa.

he he

ska äta frulle i skolan imorgon. har varit taggad på det sedan september!! ttt?!?! 15 spännnnnnnnnnnnnnn är ingenting för jag bjuder ju inte nån på dyr middag för 1 och 1 iallafall. vad fult. menar 1100 KRONOR
majo

cut the cold

Har en bra jag-hatar-inte-vintern-lika-mycket-dag idag. tycker det är ganska skönt faktiskt!!!!!! även fast det är ganska trevligt att ha hatardagar ändå.
Har kommit på en viktig sak. alla dessa julstjärnor och ljusstakar och ljusslingor och skit slösar en väldig massa el eftersom folk lämnar dom på hela hela nätterna och dom som har det bra och åker till australien ett tag lämnar dom säkert på en evighet! förstöra framtiden för julstämningen??!?!?! no thank you.

förlåt för eventuell särskrivning men jag har nämligen haft boxning på gympa idag. då är det OK för jag skakar om händerna så jag dör.

sexual healing

rubrikiken säger allt. abo. hjälp mig ur vintern nu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

DET HÄR JÄVLA MÖRKRET TAR DÖD PÅ MIG! ORKAR INTE ORKAR INTE JAG VILL HA SOMMAR PRICK NU TACK INTE ÄCKLIGA JÄVLA VINTERFITTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
seriöst alla som tycker vintern är mysig och fan kan dö eller något. flytta till alaska. jävla cpfittor. ÅH JAG KLARAR INTE AV DET HÄR VÄDRET. jävla skit. hejdå. /mirjam

FUL = KUL



jaaaaa, på sommaren kan man liksom ha kul till och med när man är ful. annat är det med vintern. då har man inte ens kul när man är snygg. hejdå och godnatt.

baby try not to fight

det finns något positivt med att det är andra advent, jo snart ä'r det tredje, sen fjärde och sen är julen över!!!!!!!!!!


kära enda vän

Gick precis hem från mirjam. Det var ingen ute. Gissa varför.

VINTERNS KORTA DAR ÄR LÅNGA I ÅR

nu har jag gett upp en liten bit. jag har köpt en jacka. en varm och dyr. så jag ska slippa frysa, eftersom att det är det enda man gör under fem månanders tid.
vaknade imorse, kollade ut. jag önskade att jag inte hade gjort det eftersom att det var unbgefär som att resa tillbaka 50 år i tiden i en TV. SVARTVITT FÅR LAAAAAAAAAAAAAAAAAJF säger jag bara tiohihihi.

Äh, ska föja themet för den här bloggen, kul utan jul. jag har typ börjat få julångest. ska berätta varför, JO för att man lägger alla sina pengar på komersiella äckliga julklappar istället för att spara dom till härliga sommarevenemang!!!!!!!!!!!!!! Jag skulle verkligen mycket hellre ge fettttttttt med sommarpresenter, men njenjenje. nu ska vi lägga ner äckligt cpmycket pengar på äckliga julklappar som är asdyra. NÄ NU SKA JAG GÅ OCH DEMONSTRERA!!!!!! HATA NAZZAR GO SOSSAR PUSS FRÅN MIRJJJJJAM

hahah

hahahahaha julkalendern är ju ett jävla skämt

det är så dyrt att leva

En snabb fråga


Ser hon gladast ut här?


Eller ser hon nöjdare ut här?


ähhhhhhhh

alltså förlåt, men jag orkar inte köpa julklappar. alla verkar så himla duktiga och går och köper julklappar hela tiden, men jag är för snål helt enkelt. angelica köpte en görsjälvkalender idag, en såndär där man bara behöver sätta in bilder. den kostade typ 130 spänn. jag tänkte köpa en likadan. men 130? för lite papper? nepp, nu ska jag göra en egen. ofta jag ens börjar. kanske typ dan innan julafton.

jag blir galen av alla julklappar och skit man tvingas köpa varenda jul som inte ens används. min pappa har tydligen köpt en julklapp till mig. men han kan ju inte ha köpt nånting jag önskat mig eftersom det enda jag vill ha är kläder och pengar än så länge. det känns ju jättekul att han köper grejer jag inte ens vill ha. bara för att köpa nånting. man kan faktiskt ha kul utan alla dessa julklappar och julen gör mig galen. den är ju inte ens rolig längre.

dåliga grejer med julen:
1. julklappar man inte vill köpa. och inte ens få.
2. julmaten. värsta jag vet.
3. kylan. okej om det är mysigt med snö, men det blir ju aldrig det. och det känns inte riktigt värt att vilja ha nånting som gör att man inte vill vara ute.
4. julkalendern??????????? mysteriet på greveholm och jul i kapernaum var grejer det. men i år?????
nej nu vill jag inte förstöra allas jul helt och hållet så jag slutar nog nu. pussssssssssi

ett hjärta är alltid rött

Jag har märkt en sak. Moderater och blåfitter över huvud taget gillar vintern mycket mer än jag. Dom bryr sig typ inte lika mycket om det här med mörkret och kylan och snön. På riktigt alltså, det är så. Jag märker det. Kan säkert bero på massa olika saker, typ att dom har råd att hålla sig varma i sina äckliga pälsar medan jag går omkring i mina trasiga tajts och fryser. punkarN kan ni kalla mig om ni vill.
Men!!!!! Det jag tror är grejen är att alla vidermoderater hänger upp sin lycka på pengar och sånt. Ni vet materiella grejer. Sånt som finns lika mycket på sommaren som på vintern. Medan vi sköna vänsterpartister hänger upp oss på lite mer viktiga saker, som LIVET och LJUS och VÄRME. Sånt som inte finns på vintern.

Så är det.
/elzor a.k.a kommunisten


hihihihihihihi

jag har en kompis som jag vill veta allt om som inte har någon aning om vem jag är. Jag vet inte riktigt vad han heter men vi kallar honom fredrik. Jag tycker om den här kompisen framför allt för att han FÖRSTÅR HUR JÄVLA VÄDELÖST DET HÄR VÄDRET ÄR. fuckyou.blogg.se är min räddning, eller snarare min sympati för den här jävla vintern. och den här jävla julen.
Jag gick upp klockan åtta idag, och utanför mitt fönster var det förstås kolsvart. Jag gick hem ifrån skolan klockan ungefär fyra, alltså 8 timmar senare, och då är det kolsvart igen. säger bara som min favoritbloggggggare fuckyou.blogg.se : det är fan inte konstigt att människor tar livet av sig med det här jävla skitvädret. ser fram emot när dagen inte tar slut när solen går ner, som nu. typ klockan fyra. kul att leva ungefär 3 timmar per dag när man sitter i skolan dom tre timmarna.

he he he he

Så himla roligt att gå upp kvart över sex, ta bussen för att hinna till skolan som börjar klockan åtta, märka att det sitter minst femton kärrtorpettor när det bara ska vara två, fråga varför, få svaret att dom har matte nationella. jaha. sitter kvar några stationer utan att tänka. komma på att jag är den enda i min engelskagrupp som inte har matte a på vårterminen och alltså är den enda som inte har matte nationella. hoppa av bussen. åka hem. jag börjar egentligen 11.40. är helt blöt för det här helvetesregnet dessutom. vilken rolig morgon!!

Är så trött på vintern att jag dör. det värsta är att den bara har börjat.

thats energy in swedish



Två flugor i en smäll kan man säga, det här med sommaren.
1. Man kan ha shorts
2. Man får hänga med jesper på ung08

Och så är det som timo sjunger. i'm not a what i used to be, a duracellkanin. vintern tar all min energi.

mr sandmaaaaaaaan bring me a dream

julkalendern har börjat igen.
det  är andra december. nu vet alla det.
hejdå. eller så.

thanks for caring mam

Jag hade tre håltimmar idag. ganska stört! men skönt framför allt, även om mina enda lektion var idrott. Angelica har förresten anmält mig till volleybollklasslaget. liksom, jag? volleyboll? det funkar nog inte. går det lika otroligt bra som idag är jag rädd att jag kommer förstöra för hela laget, jag förstår verkligen ingenting om nåra sporter. Men festen är att man får klä ut sig hihihihohohoh'

jag hatar vintern. sådär. nu har jag inte undvikit helt från meningen med bloggen i det här inlägget iallafall. puss. maja

jag klär i din andedräkt

när du är tunn som luft så är du nästan perfekt
du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
bara en sekund då är jag nästan perfekt
kom gör mig lugn jag klär i din andedräkt


mmm. frågan är nu varför jag lyssnar på sånhär musik? svaret är närmare än ni tror mina vänner. lika hemskt som det är simpelt. det börjar på v och slutar på inter. jävla kent.
/ elzor


see you miss you love you take care

har kollat igenom massa bilder och jag måste nästan säga att hudfärgerbytena är en av det värsta saker jag varit med om!!!! kolla bara på när man var brun och fin om lilla magen och man var bara fräsch_tjej utan smink. sen kollar man på vinterbilderna och så är man blek och äcklig och vit som ett spöke och nu vill jag bara gråta.

fatta skönt med sommarvärme och festliga klänningar och grillparty och bikini och sjöstjärnor och till och med maneter saknar jag ju. Skulle man grilla nu skulle det vara som när man var liten och tvingades ta på sig en jobbig overall eller äckliga täckbyxor och fingrarna skulle vara lika stela som dom frysta korvarna på grillen. jag hatar sverige. jag hatar vintern. maja

RSS 2.0