FYYYYYYYYYY

MEN DET ABSOLUT VÄRSTA MED VINTERN ÄR ATT MAN INTE KAN GÅ PÅ UTOMHUSKONSERTER OCH ÅKA PÅ FESTIVAL ELLER VARA UTOMHUS ÖVER HUVUD TAGET. FUCK ÄCKLIGA FITTVINTERN. BLÄ.

adventtttttt

nu får jag skriva här när jag vill. det känns stort. nästan som att blondinbella själv har bjudit in mig till att bli en bloggpartnerrrrrrr.

hursomhelst. det är första advent idag och det är positivt, för då börjar man räkna ner till jul och efter jul är julen över och det är inte lika mycket vinter kvar att ta sig igenom. det är jobbigt också för min familj vill julpynta hela lägenheten. och jag orkar inte hjälpa till. det stör inte särskilt mycket med lite ljusstakar här och där, det är inte det. men jag pallar liksom inte lägga ner min själ i att julpynta. det känns så onödigt. ligger hellre kvar i min säng. varför röra på sig när man inte behöver, liksom? nä, onödigt. palla julpynta. hejdå från elza.

HMMMMMMMMMMM

nu får det fan räcka med vitner. är fett trött på det. orka december. orka januari. orka februari orska mars. orska april. vill ligga på min balkong och sova och dricka iste. nu kna man ligga på min balkong och dricka vatten,. som rinner från himlen. alltså regn. eller snö. så jväal värdelöst. ochs en kan man kanske hälsa åp mannen i släde från min balkong om några veckor. så jävla tråkig. orka det. ska träffa john blund där. och bli brun om magen. om ett halvår. fattar ni hur lång tid det är? fan tråkigt,. skitvinter. puss /mirjam

turn it up loud captain

Jag tror jag flyttar till australien. Skiter i allt jag sagt om att man inte kan fira jul när det inte finns snö och är kallt som jag sagt i alla tidigare år, för det kan man visst. det finns ju fan bara slask här ändå.
Julen kommer ändå inte bli rolig. firar hos mormor och mina kusiner har svikit oss och firar med "dom andra kusinerna". hm. kul att dom föredrar enskede.

Och kul att man inte kan ha några fina kläder alls heller. allt är för kallt och alla mina fina kläder är sommarkläder. palla jeans???

man får åka till romme med skolan om man vill. skidor är verkligen verkligen tråkigt. Flera timmar av 4568651 minusgrader i äcklig blöt snö tror jag inte riktigt jag tackar ja till. Har åkt skidor en gång i hela mitt liv. då åkte jag in i ett staket. den gången räcker för mig.

maja

STAY TUNED

hejhejhej. jag har tänt ljus i mitt rum. för att det är så jävla kallt här inne.
jag kom på en sak igår. eller rättare sagt, jag blev påmind! man är så lurad varje jävla år. man räknar dagarna tills det blir plusgrader ute, man är så jävla nöjd när det finns en solig sida att gå på. sen när det är juni så skrattar man bara åt sig själv som är så korkad att man tyckte att 2 månader var typ lite. vintern är a waste of time för man vill bara pusha den framåt. tiden alltså. slutsats: man lever inte på vintern eftersom att man bara räknar tiden framåt. slutsats: sverige är skitäckligt och man måste nog flytta utomlands. herrå.

I miss you I'm pregnant

Hej. Jag heter Elsa och jag tänker gästblogga nu för jag tycker inte heller om julen och vintern. Jag tycker snarare att det är fem månaders plåga. Vintern suger fett mycket!!!!!!!!!!


De som gillar julen

DET ÄR JU SÅ MYSIGT ATT UMGÅS MED FAMILJEN!!!!!!

Sanningen
Dom vill bara ha julklappar. Materialistfittor.

De som gillar vintern
Men det är ju så mysigt med varma koftor!!! Det är ju så gott med lussebullar!!!! Det är ju så underbart men snö!!!! Man får tända ljus!!!! Man får åka skidor!!!!

Sanningen
Anledningen till de äckliga koftorna är att det är kallt och att man fryser. Ingen människa vill frysa. Det är fett jobbigt att frysa. På sommaren fryser man aldrig. På sommaren behöver man inga äckliga koftor, då har man bara solen och livet. Och lussebullar kan man äta när man vill. Bara att man behöver lussebullar på vintern för att vintern är så vidrig i övrigt. Och snö är inte underbart. Snön är kall. Kallt är dåligt. Man kan tända ljus när som helst. Skidor är det enda jag kan hålla med om, men vem behöver fem månaders kyla och lidande för en veckas skön skidåkning? Nä, fy.

Sen är det också så att jag måste umgås med min mormor på julen. Det har fått mig att hata julen. Åtminstone förra året, jag vet inte om jag njöt en enda sekund av den julen. Gick istället ut i snön och lyssnade på Hollywood Dreams. Alltså inte en mysig julafton.

Slutsats: FUCK JULEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Finns bara fördelar med att hoppa över julen.
1. Man slipper julen
2. Man kan känna sig duktig som inte har fått och köpt massa onödiga saker.


hejhejhejhejhejhej

Har börjat trösta mig med blondinbella. tycker jag förtjänar det för att man blir så ledsen av all snö, som inte ens är snö. slask.
Fattar inte hur hon har blivit så smal!!!!!!!!!

en annan sak är alla dessa mandariner? Slog rekordet och har ätit 9 stycken redan, men natten är ung, jag skulle nog kunna få i mig några stycken till! fast det kanske inte är så bra, jag menar 17 på två dagar är kanske lite överdrift? ÄSCH det är gotttttttttttt. Tror jag ska göda mig till jul som alla andra djur och sova några månader. pusss från maja


också en fin bild på maja och mirjam som hade kul utan jul när dom lekte och hade det roligt i solskenet år 1997

J=O=K=E=R

hej. jag blir omotiverad och sur av vinter. jätte. jag orkar inte skriva med stora bokstäver. jag lyssnar på dålig musik. tillexempel placebo. snart är det jul. det gör mig sur och omotiverad. känner att jag inte är rolig. tråkigt. att inte  vara rolig alltså.
har en teori varför saker blir dåliga på vintern, jo för att.......! man kliver på abrunnar som inte synns för all snö. det är ju hur dåligt som helst. ha ha ha. kul med otur.

förresten har julgranar kommit upp i bågen. ha ha ha ha. skitkul. not. tjaråååååååååååååå


.

vad är grejen med all julreklam överallt? Ofta man inte tröttnar på vintern i förtid?


hohoho

Nu har vi besökarrekord om man inte räknar med första kvällen!!! soft.

var inne på natacha peyres blogg igår kväll, fråga inte varför för det vet jag inte, och såg en äccccccckkklig youtubefilm om en kille med trädrötter som händer!!!!!! Förlåt för att jag tycker den är äcklig men jag kan verkligen verkligen inte hjälpa det.
och det är liksom discovery. ofta det inte är sant.
Tänkte lägga upp en video men nu är jag snäll. ni kan kolla själva. half man half tree

/maja

*******************'

idag jobbade jag, jag skulle ta bussen som gick 09.44. men missade den. därför fick jag gå i snöstorm till jobbet.
efter långa arbetsdagen skulle jag träffa min kompis elsa. det var ungefär 150 meter att gå. det var ungefär 1500000 mentala meter att gå med tanke på att DET VAR SNÖSTORM.
dags att gå i ide he he he . / mirjam

gullebulle


snygga kläder hade man iallafall!!!!!!!!!!! inte, tyvärr. men det var sommar. det är fett bra
/majasundqvistor


8888888

hittar inga somriga bilder som kan trösta mig idag. kommer antagligen vara ledsen hela dagen, men snart ska jag äta lusssssssebullar! Det är faktiskt helt okej för det är så hemskt gott och man kan ha lika kul utan jul för att man äter lussebullar tycker jag.
pepparkakor däremot är en sak som inte är okej.


En dålig sak är att man inte kan ha fina färglada nagellack för då ser man så äckligt blek ut. 
äh jag får se äcklig ut. för fina nagellack är <3     
/maja

...........

två ord räcker.... kolla ut </3

:@

whats up med att propagera för vintern? FUCK SNÖÖ!!!!!!!!!!!

:):)::)))))))))))))))))))))))

TJO!
jag har en plan! vinternvinternvintervintern, den är liksom oändlig. men för att den ska vara litelite mer OK så kan man verkligen försöka uppskatta den. alltså, jag står fortfarande för KUL UTAN JUL, kul kuligare kuligast utan jul, men vintern är så hemskt hemskt lång, så jag ska verkligen se det positiva i vintern.
* man kan dricka te (kan man i för sig göra på sommaren med. det är hemskt fint med sommarnättet på balkongen och te!)
* BAKA!!!!!!!!!!!!! (baka bullar på landet på sommaren, MMMM BÄST!)
* om man har på sig SKITVARMA kläder så är det fakitskt OK med promme när det är snö.
har därför ett ordspråk/motto som passar in väldigt bra på varma kläder, KOMFORT FÖRE ALLT. är dock inte skapare för mottot men det är fortfarande bra.
puss&kram vi ses på lan.
FESTIVAL!

heeeeyo

jag har dåliga nyheter: DET SNÖAR. Har redan haft en dålig dag men nu är rekordet slått i dåliga dagar, jag orkar inte!!!!!!! snart kommer slasken också, fest!!!!!!!!!!!!!


ganska grisig bild men det gör detsamma för vi har krabbfiskarparty hela tiden här på kulutanjul!!!

YO

idag skiner solen, det känns bra! fast däremot är det cirkus -10000000 grader ute, det är mindre bra. men jag är pepp ändå för att det är nämligen bara 5 månader kvar till SOMMMMMAR! eller vår hursomhelst!

julstatus: fick just veta att det är 35 dagar kvar till julafton, men det är ju ganska ointressant eftersom att vi har KUL UTAN JUL!!!!!!!

glad&förväntasfull PGA sol och så vidare

PUSS&KRAM ! /mirjam

systrar i jeans!!!!!


detta är ett fint tecken på att sommaren helt enkelt är roligare än vintern och julen!!! Jul är faktiskt inte ens så kul. bara i tanken. vem är liksom taggad på slask och kalla morgonar och att behöva frysa ihjäl när man väntar på bussen??

sommar ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TJOHOOOO!

detta är en blogg för de som har kul utan jul helt enkelt. vilket vi absolut har!
sommarsommarsommar&sol!
här är mirjam och maja som har jättekul utan jul.
det här var en fin sommardag på västkusten när de snorklade och hade det fint i solskenet!


RSS 2.0